Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Ambeo

€ 2.499,00
Op voorraad
SKU
Ambeo

Gebruik makend van de kracht van een thuisbioscoopsysteem met meervoudige luidsprekers in één slank en geavanceerd toestel, garandeert de Sennheiser AMBEO Soundbar je een 3D-audiosensatie zoals je nooit eerder ervaren hebt. De AMBEO Soundbar is ontworpen om realistischere hoge en lage tonen, meer dimensie en genuanceerdere details voort te brengen dan je ooit voor mogelijk hield. Dankzij de ingebouwde equalizer en drie specifieke AMBEO 3D technologiemodi krijg je van de AMBEO Soundbar een luisterervaring op maat, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren.

Maar liefst 13 geavanceerde drivers zitten achter de 5.1.4-klankervaring die de Sennheiser AMBEO Soundbar je garandeert, terwijl hij ook nog eens een extreem lage 30 Hz-basklank produceert zonder daar een bijkomende subwoofer voor nodig te hebben. Dankzij de geavanceerde ruimtekalibratie weet het systeem je onder te dompelen in een klankbad van studiokwaliteit. Dat is aangepast aan de configuratie van je woonkamer en garandeert je zo een onvergetelijke 3D-ervaring.

Specificaties
Levertijden 5 - 10 werkdagen
Categorie TV Oplossingen, 5.1 Home Cinema Surround Set
Vermogen tot 40 Watt
Afwerking: Zwart
Prijs € 2.000,00 - € 2.499,99
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan