Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Cambridge Audio BT100 - Bluetooth Audio Ontvanger

€ 99,00
Op voorraad
SKU
Cambridge Audio BT100

Cambridge Audio BT100 Bluetooth Audio Receiver

Verander uw mobiel, smartphone, tablet of computer in een draadloos hi-fi component. Door deze nieuwe Bluetooth ontvanger te verbinden met een van de Cambridge Audio producten, wordt het voor u mogelijk om uw muziek draadloos te verzenden vanaf uw iPhone, smartphone, iPad, tablet, laptop of welk ander apparaat dan ook welke is voorzien van Bluetooth.

De beschikbare muziekbestanden van moderne mobiele apparaten is nu vrijwel onbegrensd. Naast de muziek op uw telefoon, tablet of computer zijn er muziekservers als Spotify, Last FM en natuurlijk Internet radio die via uw HiFi ongelofelijke kwaliteit leveren.

Ingebouwde aptX audio optimalisering!
Wanneer uw smartphone of tablet de aptX audio optimalisering CODEC ondersteunt dan hebben we een nog indrukwekkender mogelijkheid voor u! Met aptX, te vinden op steeds meer mobiele apparaten naast MacBooks en Apple desktop computers, kan audio met veel hogere kwaliteit draadloos worden overgebracht dan via standaard Bluetooth. U hoort direct de grotere dynamiek, het diepere laag en het kristalheldere hoog.

Over aptX...
De standaard Bluetooth codec (SBC) levert zeer uiteenlopende prestaties en de zwakke punten zijn voor muziekliefhebbers maar al te duidelijk. Veel gehoorde klachten zijn minder helderheid in het hoog, vage en platte weergave van goed materiaal en de verminderde signaal/ruis-afstand die luistermoeheid veroorzaakt.
De aptX codec heeft echter een vaste kwaliteitsstandaard en garandeert een consistente uitstekende kwaliteit bij het overdragen van muziekbestanden via Bluetooth. Met vrijwel CD-kwaliteit geniet u direct van een veel grotere dynamiek en oneindig meer detail in uw favoriete muziek.
De aptX standaard is alom geaccepteerd door zenders, professionele audio en alle publieke diensten. Commerciële radiozenders in Europa, Azië en Noord-Amerika gebruiken ook aptX. En al meer dan 24.000 DTS bioscopen maken gebruik van aptX voor 5.1 weergave!

Upsampling voor nog beter resultaat
En wanneer u een DacMagic Plus of Stream Magic 6 V2 bezit, zorgt onze ATF2 Upsampling technologie ervoor dat draadloze muziek van uw mobiele apparaat/computer dramatisch wordt verbeterd en meer detail, meer diepte en grotere dynamiek geeft.

Stream HiFi kwaliteit stereo audio via Bluetooth.
Stereo audio streaming
Geen Wi-Fi netwerk nodig
Ondersteunt SBC Code
Ondersteunt aptX
Ondersteunt A2DP

Specificaties
Levertijden 2 - 5 werkdagen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan