Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Head Box S2 Digital

Vanaf € 299,00
Op voorraad
SKU
Head Box S2 Digital

Hoogwaardige DAC- en hoofdtelefoonversterker

De Pro-Ject Head Box S2 Digital is volledig uitgerust voor de hoogste eisen van de moderne audiofiel. Het ondersteunt afspelen voor PCM-bestanden tot 32bit / 768kHz en DSD-decodering tot quad DSD (DSD256). De Head Box S2 Digital wordt ook geleverd met vijf digitale filters voor soundshaping naar de voorkeuren van de luisteraar. Drie digitale ingangen zorgen voor verbinding met elke beschikbare bron, of het nu een personal computer is via de USB B-ingang of een tv via de optische ingang.

Hoogwaardige DAC- en hoofdtelefoonversterker

De Pro-Ject Head Box S2 Digital is volledig uitgerust voor de hoogste eisen van de moderne audiofiel. Het ondersteunt afspelen voor PCM-bestanden tot 32bit / 768kHz en DSD-decodering tot quad DSD (DSD256). De Head Box S2 Digital wordt ook geleverd met vijf digitale filters voor soundshaping naar de voorkeuren van de luisteraar. Drie digitale ingangen zorgen voor verbinding met elke beschikbare bron, of het nu een personal computer is via de USB B-ingang of een tv via de optische ingang. De coaxiale S / PDIF-ingang neemt alle gegevens van een digitaal transport, zoals de CD Box DS2 T. Alle ingangen bieden ondersteuning voor gegevens met een hoge resolutie tot 24bit / 192kHz. De USB-ingang biedt volledige ondersteuning met hoge resolutie voor alle bestanden tot PCM 32/768 en DSD256. De 635 mm koptelefoonuitgang aan de voorzijde levert een helder en nauwkeurig geluid met een muzikale toets.

Specificaties
Levertijden 2 - 5 werkdagen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan