Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Legacy 3230

Vanaf € 7.500,00
Op voorraad
SKU
Legacy 3230

De Legacy 3230 is een 3-weg luidspreker, waarvan de kolom de subwoofer herbergt met 2 luidsprekers van 21 cm in cellulosepulp met aluminium oppervlak; bekroond met een harsbol waarin de 16 cm keramische middentoner en een AMT-linttweeter met brede spreiding zijn ondergebracht.

De Legacy 3230 is een 3-weg luidspreker, waarvan de kolom de subwoofer herbergt met 2 luidsprekers van 21 cm in cellulosepulp met aluminium oppervlak; bekroond met een harsbol waarin de 16 cm keramische middentoner en een AMT-linttweeter met brede spreiding zijn ondergebracht. Het Legacy-assortiment belichaamt perfect de HIFI-expertise van het merk! Om dit nieuwe assortiment te ontwerpen, heeft Elipson geprofiteerd van de innovaties die meer dan 60 jaar in eigen huis zijn ontwikkeld door middel van emblematische modellen zoals de La Religieuse-luidspreker, het 4050-model en het 1303-model, gecombineerd met moderne materialen van onze tijd. Snelle, heldere, perfecte uitbreiding van extreme frequenties, expressiviteit van het middenbereikregister, een belucht en realistisch geluidsbeeld zijn allemaal eigenschappen die Legacy-luidsprekers kenmerken.

Specificaties
Levertijden 2 - 5 werkdagen
Categorie Vloerstaande Luidsprekers
Vermogen tot 40 Watt
Prijs € 5.500,00 en hoger
Behuizingstype Met Poort
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan