Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Zou het niet fijn zijn als er een manier is om uit te vinden wat voor u het beste is? Daar komt uw Hifi Choice in beeld!

Wij zijn specialisten op dit gebied en kunnen u helpen bij het vinden van de AV apparatuur die het beste bij u past!
Als uw Hifi Choice zoeken we naar de betere producten van over de hele wereld en brengen ze samen om systemen te creëren die naar ons idee het ultieme in muziek en film laten horen en naar voren brengen. Dit is een pre-selectie op basis van vakkennis, prijs en kwaliteit. Ons gepassioneerde team test altijd de nieuwste ontwikkelingen en componenten van onze leveranciers en partners op zoek naar spannende combinaties, die laten we u natuurlijk graag horen en zien.

Wij hebben meerdere type luisterplekken beschikbaar in onze showroom waar u naar uw favoriete muziek kunt luisteren of in onze Atmos bioscoop uw favoriete filmfragment kunt beleven. Op uw verzoek of ons persoonlijk advies is elk gewenste stereo, multi-room of home theater opstelling te zien, te beluisteren en te vergelijken. 

Luisteren in uw eigen omgeving wordt door ons aangemoedigd en we zijn meer dan blij om u hierbij te adviseren en assisteren. Zodoende weet u voor de aanschaf zeker dat het de optimale installatie zal zijn die voldoet aan al uw wensen. Vraag ons naar de voorwaarden.

Maak een luisterafspraak of plan een demonstratie bij u thuis. Dat kan per mail of telefoon: 035-6035825

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en nieuwtjes? Meld je hier aan voor onze twee maandelijkse nieuwsbrief.