Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Domotica, misschien beter bekend als home automation of huisautomatisering

Bij uw Hifi Choice zijn we niet alleen gespecialiseerd in audio & video maar ook in diverse domoticaoplossingen. Daarbij automatiseren en integreren we op een slimme manier elektronische apparatuur in en om het huis. Met behulp van een domoticasysteem kunnen we jouw apparaten centraal, eenvoudig en overal laten bedienen. Niet alleen met de vingers op een smartphone of touchpanel aan de muur maar als je wenst ook met de stem. Denk hierbij aan je verlichting, de beveiliging, raamdecoratie en zonwering, muziek en home cinema.

Waar kies ik nou voor?
Je wilt graag alles bedienen in huis, liefst allemaal met 1 app? Licht, beveiliging, muziek, tv, voordeur en vast veel meer. Of misschien beter niet alles met 1 app? Je wilt in ieder geval stappen maken naar een slimmer vertoef met het comfort van huisautomatisering. 
Wij hebben de know-how en weten van de do's en don'ts. We kunnen je vertellen en demonstreren welke opties en mogelijkheden wenselijk zijn in jouw voorbereiding op een smarter living. We maken hierbij gebruik van Control4digitalSTROMFibaro en alternatieven.

Wifi of bekabelen?
Het is oorzaak nummer 1 van alle storingen en daarbij de klacht dat beeld, geluid of domotica niet soepel werkt. Als we het vragen, zeggen de meesten; dik in orde bij ons. Maar op plaats delict blijkt bij installatie anders, helemaal wanneer wij hier intensiever gebruik van willen gaan maken. Een investering in een goed netwerk biedt je zoveel comfort in en rondom huis. In de nabije toekomst, lees nu, gaat het netwerk meer belast worden. Het netwerk verbeteren met de producten van Ubiquiti maar ook Pakedge en andere oplossingen behoren bij ons tot de mogelijkheden. Laat ons je als elektrostylisten adviseren voor een smart living experience.

Schakel ons in alvorens je gaat verhuizen of verbouwen. Wij zien graag de tekeningen en denken met je mee! Betrek ons dus meteen vanaf het begin bij je plannen en voorkom teleurstellingen achteraf. Onze kennis en ervaring zal je in de toekomst laten genieten van een doordachte smart home met al het plezier van dien.