Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Sinds 1 november 2014 bevindt ons belevingscentrum zich aan de Steenhoffstraat 15 te Soest. 

        

Voorheen trof je op deze locatie De Gouden Snaar die is sinds 1954 als hifi, video en muziekspeciaalzaak gevestigd is geweest in het centrum van Soest.

Onze winkel en showroom is met de auto zeer goed bereikbaar met parkeerruimte voor de deur (1,5 uur met parkeerschijf) en op 50 meter afstand een grote parkeerplaats waar u voor langere tijd "GRATIS" uw auto kwijt kunt. Het NS station-Soestdijk ligt op 100 meter loopafstand.

Openingstijden:
dinsdag - alleen op afspraak
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00 & 19:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 17:00

Op verzoek kunnen wij ook een afspraak inplannen buiten de openingstijden.

uw Hifi Choice
Steenhoffstraat 15
3764 BH Soest

Tel. +31(0)35-6035825
KvK Nr 32098721
Btw Nr 8124.74.788.B.01
IBAN NL17RABO 0394809149Domotica en smart living.

Wij adviseren, ontwerpen en begeleiden onze klanten bij het realiseren van hun slimme droomhuis. Daarbij hanteren we het Smart Ready-principe: de basis van het huis is klaar voor de toekomst. Je hoeft niet direct alles in huis aan te passen of te verbouwen. Wij zorgen ervoor dat jullie huis zo is ontworpen dat jullie later eenvoudig uit kunnen breiden. Zoals het gezegde luidt: een goede voorbereiding is het halve werk.

Home audio en cinema.

Muziek is emotie en de beleving van beeld en geluid is persoonlijk. Genieten doe je als je wordt betrokken in de sfeer van het muziekfragment, de film of het TV-programma. Dit mag een belevenis zijn waar je elke keer weer naar uitkijkt. Samen kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden en binnen het te besteden budget gaan we op zoek naar de optimale installatie. Bij ons is elke gewenste stereo of home theater opstelling te zien, te beluisteren en te vergelijken. 
Wij doen niet alleen de verkoop maar bieden installatie aan huis aan. Voor custom install en home automation ben je daarbij ook aan het juiste adres.

Van platenspeler tot wifi.

Naast de gebruikelijke hifi apparatuur vind u bij ons ook platenspelers en buizenversterkers.  Ook voor multi-room oplossingen, streaming media(wifi) en  verschillende toepassingen van netwerkopslag hebben wij advies op maat. In ons assortiment is een pre-selectie van merken gemaakt op basis van vakkennis, prijs en kwaliteit.

De audio gerelateerde gadgets die wij voeren zijn net even iets meer. Niet alleen oogstrelend maar ook functioneel en van de hoogste kwaliteit. Hoofdtelefoons(in-ear, draadloos) iPod dockingstations, universele afstandsbedieningen, internet- en wekkerradio’s, mini- en midi-hifisystemen.

Om dit te kunnen bewerkstelligen zijn wij van uw Hifi Choice voortdurend op zoek naar nieuwe producten die op het gebied van beeld en geluid een toegevoegde waarde bieden op de werkplek, onderweg, thuis, in de auto, horeca, de camper of zelfs de boot.