Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Over ons

uw Hifi Choice is dé specialist in smart homes met een expertise in beeld en geluid.

Wij bieden betaalbare topklasse in hifi en home cinema, multi-room audio en video, smart living en exclusieve gadgets.

 

 Domotica en smart living.

Wij adviseren, ontwerpen en begeleiden onze klanten bij het realiseren van hun slimme droomhuis. Daarbij hanteren we het Smart Ready-principe: de basis van het huis is klaar voor de toekomst. Je hoeft niet direct alles in huis aan te passen of te verbouwen. Wij zorgen ervoor dat jullie huis zo is ontworpen dat jullie later eenvoudig uit kunnen breiden. Zoals het gezegde luidt: een goede voorbereiding is het halve werk.

 

Home audio en cinema.

Muziek is emotie en de beleving van beeld en geluid is persoonlijk. Genieten doe je als je wordt betrokken in de sfeer van het muziekfragment, de film of het TV-programma. Dit mag een belevenis zijn waar je elke keer weer naar uitkijkt. Samen kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden en binnen het te besteden budget gaan we op zoek naar de optimale installatie. Bij ons is elke gewenste stereo of home theater opstelling te zien, te beluisteren en te vergelijken. 
Wij doen niet alleen de verkoop maar bieden installatie aan huis aan. Voor custom install en home automation ben je daarbij ook aan het juiste adres.

 

Platenspeler tot streamer.

Voor multi-room oplossingen, streaming media(wifi) en  verschillende toepassingen van netwerkopslag hebben wij advies op maat. In ons assortiment is een pre-selectie van merken gemaakt op basis van vakkennis, prijs en kwaliteit. Naast de gebruikelijke hifi apparatuur vind u bij ons ook platenspelers en buizenversterkers.

  

Gadgets.

De audio gerelateerde gadgets die wij voeren zijn net even iets meer. Niet alleen oogstrelend maar ook functioneel en van de hoogste kwaliteit.  Hoofdtelefoons(in-ear, draadloos) iPod dockingstations, universele afstandsbedieningen, internet- en wekkerradio’s, mini- en midi-hifisystemen.

Om dit te kunnen bewerkstelligen zijn wij van uw Hifi Choice voortdurend op zoek naar nieuwe producten die op het gebied van beeld en geluid die een toegevoegde waarde bieden op de werkplek, onderweg, thuis, in de auto, horeca, de camper of zelfs de boot.

-

 

MEER OVER ONZE SHOWROOM, WINKEL EN BELEVINGSCENTRUM IN SOEST

Aangepaste openingstijden in verband met Corona, tijden zijn als volgt:

dinsdag : op afspraak 
woensdag 12:00 - 17:00 
donderdag 12:00 - 17:00 
vrijdag 12:00 - 17:00 
zaterdag 10:00 - 17:00

Bezoekadres op de Steenhoffstraat 15, te Soest.

Uit liefde voor beeld- en geluidsapparatuur en de passie voor de juiste installatie is ons bedrijf ontstaan.
Wij hebben plezier in ons werk en dat kunt u voelen.

   
Mark Haringsma 
Home Audio Specialist