Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Debut Pro

€ 749,00
Op voorraad
SKU
Debut Pro

De Debut Pro brengt een absoluut nieuw ontwerp om draaitafels te projecteren. De audiofiele draaitafel overtuigt in alle opzichten. Niet alleen visueel, maar vooral ook qua geluid. De precisie CNC-gefreesde onderdelen zijn optisch perfect op elkaar afgestemd en leiden de Debut Pro naar zijn moderne, eenvoudige, elegante en ongekende ontwerp. 

De Debut Pro brengt een absoluut nieuw ontwerp om draaitafels te projecteren. De audiofiele draaitafel overtuigt in alle opzichten. Niet alleen visueel, maar vooral ook qua geluid. De precisie CNC-gefreesde onderdelen zijn optisch perfect op elkaar afgestemd en leiden de Debut Pro naar zijn moderne, eenvoudige, elegante en ongekende ontwerp. De nikkelafwerking van al deze aluminium componenten resulteert in een hard, resistent oppervlak. Dit proces stelt ons in staat om zeer hoogwaardige en duurzame componenten te produceren en kunststoffen en soortgelijke materialen te vermijden die in de loop van de tijd blijven verouderen en, belangrijker nog, ook de geluidskwaliteit aantasten.

Specificaties
Levertijden 10+ werkdagen
Prijs € 500,00 - € 999,99
Ingebouwde Voorversterker Nee
USB Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan