Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Epicon 2

Vanaf € 4.998,00
Op voorraad
SKU
Epicon 2

Als je droomt van een fantastische geluidsbeleving biedt de EPICON 2 de perfecte uitweg. Laat je niet misleiden door de afmetingen van de luidspreker - de kleinste van de EPICON familie. Elegant gemonteerd op zijn op maat gemaakte standaard levert de high-end EPICON 2 een verbluffend groot en correct driedimensionaal geluid dat zelfs op de meest veeleisende audiofielen indruk zal maken.

Als je droomt van een fantastische geluidsbeleving biedt de EPICON 2 de perfecte uitweg. Laat je niet misleiden door de afmetingen van de luidspreker - de kleinste van de EPICON familie. Elegant gemonteerd op zijn op maat gemaakte standaard levert de EPICON 2 een verbluffend groot en correct driedimensionaal geluid dat zelfs op de meest veeleisende audiofielen indruk zal maken.

Het Sterke Jongere Broertje

Deze tweeweg-luidspreker beschikt over een 15-centimeter woofer en een soft dome tweeter. Daarbij zijn de technologische doorbraken die voor de grotere EPICON 6 en EPICON 8 zijn ontwikkeld ook in de EPICON 2 toegepast om een luidspreker te maken die de verwachtingen op basis van zijn formaat ver overtreft.

De EPICON 2 laat perfect horen waar het bij deze serie om gaat: Minimale degradatie van het signaal…of om het maar eens rechtuit te zeggen: Transparantie en openheid op een tot nu toe nog nooit vertoond niveau.

 

Specificaties
Levertijden 2 - 5 werkdagen
Categorie Speaker Accessoires
Vermogen tot 40 Watt
Prijs € 4.000,00 - € 5.499
Behuizingstype Met Poort
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan