Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Epicon 8

Vanaf € 15.998,00
Op voorraad
SKU
Epicon 8

De absolute top van de EPICON serie. De Epicon 8 produceert een krachtig, rijk en gedetailleerd geluid dat je versteld laat staan en je zintuigen zal betoveren. Deze fantastische luidspreker is het resultaat van een gepassioneerde, onvermoeibare zoektocht naar perfectie. Bereid je voor op het puurste muzikale genot dat je ooit hebt meegemaakt, en op een statig ontwerp dat elk huis zal verrijken.

De absolute top van de EPICON serie. De EPICON 8 produceert een krachtig, rijk en gedetailleerd geluid dat je versteld laat staan en je zintuigen zal betoveren. Deze fantastische luidspreker is het resultaat van een gepassioneerde, onvermoeibare zoektocht naar perfectie. Bereid je voor op het puurste muzikale genot dat je ooit hebt meegemaakt, en op een statig ontwerp dat elk huis zal verrijken.

HYBRIDE TWEETER

Voor een transparante en geloofwaardige weergave van zelfs de meest subtiele details in de hoge tonen wordt in de EPICON 8 de beste hybride tweeter module ingezet. Deze module bestaat uit een nieuw ontwikkelde 29 millimeter ultralichte dome tweeter en een ribbon tweeter van 10 x 55 millimeter. Als samenwerkend paar vormen de soft dome en de ribbon tweeter de ideale oplossing voor hoge frequenties. Het combineren van de voordelen van de unieke eigenschappen van elke tweeter is een technologie die DALI in de loop van vele jaren heeft geperfectioneerd.

Het leven kent muzikale momenten die zo episch zijn dat je zou willen dat ze nooit ophouden. Momenten die zo fantastisch en overweldigend zijn dat je hart er sneller van gaat kloppen als je er alleen al aan denkt, waarvan je gedachten afdwalen en je oren naar méér verlangen. Met de indrukwekkende DALI EPICON 8 luidspreker kun je dat gevoel herbeleven. Keer op keer.

Bereid je voor op het puurste muzikale genot dat je ooit hebt meegemaakt - en op een statig ontwerp dat elk huis zal verrijken.

Specificaties
Levertijden 5 - 10 werkdagen
Categorie Speaker Accessoires
Vermogen tot 40 Watt
Prijs € 0,00 - € 499,99
Behuizingstype Met Poort
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan