Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

M33

€ 5.499,00
Op voorraad
SKU
M33

TIJDELIJK DIRECT LEVERBAAR

De NAD M 33, een DAC/versterker met BluOS™-functie die kan dienen als het hart van een referentiesysteem voor het hele huis. In zijn eenvoudigste vorm is de M33 een ultra-high-performance streaming/versterker met een superieur audiofiel geluid. Een alles kunner met 200 watt per kanaal, Dirac Live, HDMI-ARC-aansluiting en integratie met smarthomeplatforms. 

De M 33 heeft een hoogwaardige MM Phono-ingang die de concurrentie aangaat met gespecialiseerde buitenboordmotoren. Nauwkeurige RIAA-nivellering, een slimme fase-annulering van infrasoon filter en een enorme overbelastingsmarge zorgen ervoor dat het beste in lp's naar boven komt. 

BluOS ondersteunt de nieuwe standaard voor High Res streaming, Master Quality Authenticated (MQA). BluOS Ook ondersteunt het meer dan 20 gratis en betaalde abonnementsdiensten en ondersteunt het lokaal opgeslagen muziekbibliotheken. Met BluOS, de M33 behoudt alle audiofiele functies en voegt verder een scala aan faciliteiten toe die de mogelijkheden uitbreiden en tegelijkertijd het gebruiksgemak vereenvoudigen. De M33 kan worden bediend met de BluOS app, de meegeleverde afstandsbediening of via handsfree bediening met een Amazon Alexa of Google Assistant apparaat, het frontpaneel hoeft nooit te worden aangeraakt.

Of het nu gaat om het aansluiten van digitale of analoge bronnen, de M33 is goed uitgerust voor dit alles: 6 digitale ingangen en 3 analoge ingangen, waaronder MM phono. Rondom het achterpaneel bevinden zich twee sets luidsprekeruitgangen die geschikt zijn voor bi-wiring en een stereo-subwooferuitgang met een volledig configureerbare Digital Crossover. Airplay 2 en Bluetooth AptX-HD maken lokale draadloze streaming vanaf een telefoon of tablet mogelijk.

De NAD M33, een DAC/versterker met BluOS™-functie die kan dienen als het hart van een referentiesysteem voor het hele huis. In zijn eenvoudigste vorm is de M33 een ultra-high-performance streaming/versterker met een superieur audiofiel geluid. Een alles kunner. 

Specificaties
Levertijden 10+ werkdagen
Prijs € 4.000,00 - € 5.499
Afwerking: Zwart
Aansluitingen AES/EBU, Airplay, Bluetooth, Coaxiaal Digitaal, Ethernet, HDMI, Phono, S/PDIF (Optisch/ Toslink), XLR (Balanced input)
Versterker Type Stereo Receiver
Vermogen 25 - 200 Watt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan