Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Oberon 1 C

Vanaf € 999,00
Op voorraad
SKU
Oberon 1 C

De OBERON 1 C is bedoeld voor kleinere kamers waar ruimte een kostbaar goed is en de volumeniveaus relatief bescheiden zijn. Muziekliefhebbers en audiofielen die de voorkeur geven aan de stijl en het geluid van op een standaard gemonteerde luidsprekers zullen naar de OBERON 1 C worden getrokken. Tv-audio - hoewel als de OBERON 1 C-luidsprekers op de juiste plaats zijn geplaatst, één aan weerszijden van het scherm, kan tv-audio steeds interessanter worden. De compactheid van de OBERON 1 C maakt hem gemakkelijk te integreren in elke ruimte. Om een breed verspreidingspatroon in het luistergebied te bereiken, zijn de driver materialen en geometrie toegepast in de OBERON 1 C zorgvuldig geselecteerd.

De OBERON 1 C is bedoeld voor kleinere kamers waar ruimte een kostbaar goed is en de volumeniveaus relatief bescheiden zijn. Muziekliefhebbers en audiofielen die de voorkeur geven aan de stijl en het geluid van op een standaard gemonteerde luidsprekers zullen naar de OBERON 1 C worden getrokken. Tv-audio - hoewel als de OBERON 1 C-luidsprekers op de juiste plaats zijn geplaatst, één aan weerszijden van het scherm, kan tv-audio steeds interessanter worden. De compactheid van de OBERON 1 C maakt hem gemakkelijk te integreren in elke ruimte. Om een breed verspreidingspatroon in het luistergebied te bereiken, zijn de driver materialen en geometrie toegepast in de OBERON 1 C zorgvuldig geselecteerd. Bij het ontwerp van de crossover zijn dezelfde principes toegepast. Het resultaat is dat u een goed geïntegreerd geluid ervaart, zelfs als u luistert in een aanzienlijk afwijkende hoek. Dit is belangrijk omdat u tijdens het luisteren naar muziek zelden direct voor uw luidsprekers zit. Een bijkomend voordeel is een aanzienlijk verminderde harmonische vervorming en diffracties die frequentievervorming veroorzaken, aangezien deze altijd sterker zullen zijn in een on-axis respons. Dit is ook de reden waarom niet alle DALI-luidsprekers zijn ontworpen om te worden ingedrukt.

Specificaties
Levertijden 2 - 5 werkdagen
Categorie Monitor Luidsprekers, Actieve Luidsprekers
Vermogen tot 40 Watt
Prijs € 500,00 - € 999,99
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan