Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Tornado

Vanaf € 1.399,00
Op voorraad
SKU
Tornado

Specs: 
Metal: PSC+/PSC
Gauge: 11 AWG
Technology: Zero Characteristic Impedance
(50Hz – 1MHz);
Ground Noise-Dissipation;
72V Dielectric Bias System
Terminations: Cold-Welded Connectors

De kracht van een goede stroomkabel is het beschermen van het signaal door ongewenste RF buiten de deur te houden, echter is het leveren van piekstroom (zoals bij bepaalde muziek passages) ook een vereiste, het combineren van beide is wel eens een probleem. Audioquest's nieuwe storm series levert op beide fronten.

Volgens Audioquest
Wisselstroom (AC) is bij lange na geen perfecte krachtbron. De technologie van wisselstroom is meer dan een eeuw oud en nooit ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de hoogwaardige AV-componenten van vandaag de dag. Ruis en vervorming op het lichtnet beginnen al bij de energiecentrale en worden verergerd door RFI, die middels inductie wordt opgevangen door het netsnoer en zo in de voeding en het aarde-circuit van de componenten terechtkomt. Dit veroorzaakt vervorming en verlies van zwakke signalen vanwege het ‘maskerings-effect’. Daarnaast kunnen eindversterkers enorme reserves aan piekspanningen eisen voor hun voeding, om te kunnen reageren én stabiliseren tijdens dynamische passages in de muziek. De meeste netsnoeren en netfilters/regeneratoren zijn – hoewel tot op zekere hoogte behulpzaam – simpelweg niet berekend voor die taak.

Specs:
Metal: PSC+/PSC
Gauge: 11 AWG
Technology: Zero Characteristic Impedance
(50Hz – 1MHz);
Ground Noise-Dissipation;
72V Dielectric Bias System
Terminations: Cold-Welded Connectors

Specificaties
Levertijden 2 - 5 werkdagen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan