Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met het opslaan van cookies.

Cambridge Audio CXC - CD Transport

€ 699,00
Op voorraad
SKU
CXC - CD Transport

Cambridge Audio's totaal nieuwe CX serie is een prachtige revolutionaire lijn gericht op entertainment in het digitale tijdperk. De CX serie bestaat uit een reeks high-performance hi-fi en home cinema componenten die u een unieke combinatie bieden van kwalitatief hoogwaardig geluid, geavanceerde netwerk mogelijkheden, volwaardige kleuren displays en exceptionele kwaliteit en design.

Transporteer uw favoriete CD's in de hoogste kwaliteit!
Cambridge Audio's totaal nieuwe CX serie is een prachtige revolutionaire lijn gericht op entertainment in het digitale tijdperk. De CX serie bestaat uit een reeks high-performance hi-fi en home cinema componenten die u een unieke combinatie bieden van kwalitatief hoogwaardig geluid, geavanceerde netwerk mogelijkheden, volwaardige kleuren displays en exceptionele kwaliteit en design.De CXC is een CD-transport en nu steeds minder mensen CD’s kopen is de -kostbare- DAC niet daarin geplaatst maar in de versterkers waar ze voor meerdere toepassingen gebruikt kunnen worden. Door de ‘’Froma-only’’ uitgang blijft het digitale gedeelte langer intact, zijn de prestaties beter en is de analoge kwaliteitsvermindering niet aanwezig. Het signaal wordt immers in de versterker ‘’pas op het allerlaatste moment’’ geconverteerd.

S3Servo: Ontworpen om CD’s op een nauwkeurig bepaalde snelheid te laten werken, waardoor de CXC muziekCD’s beter afspeelt dan enig ander loopwerk in deze klasse.

CAMBRIDGE AUDIO CXC Product Overzicht

* Ringkerntransformator: De audiofiele ringkerntransformator levert uiterst ‘’schone’’ stroom met minimale vervorming en idem ruis aan het CD-gedeelte. De CXC ziet er (vooral gestapeld op een CXA) niet alleen heel goed uit maar de Controlbus maakt het mogelijk de speler te synchroniseren met andere apparaten in de CX-serie.           
* Anti-resonantie- Alle metalen gedeelten zijn extra gevoelig voor vibraties. Dat is de reden dat we uiterst laagresonant , akoestisch dempend materiaal gebruikt hebben om trillingen te dempen om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.
* CD Transport, voorzien van digitale audio-uitgangen en ontworpen om gebruikt te worden met de cambridge CXA60
* S/PDIF coaxial en TOSLINK optische uitgangen
* Audiofiele ringkerntransformator ten behoeve van ultra lage vervorming
* Alle printplaatcircuits zijn van het dubbelzijdige surface mount type waardoor er ultrakorte signaalpaden zijn voor een super-accurate weergave.
* Een door Cambridge zelf ontwikkelde S3 servo oplossing, ook weer, ontworpen voor accurate en precieze weergave
* Een ecologisch verantwoorde < 0,5 Watt opgenomen vermogen in Stand-by
* Verkrijgbaar in zwart en zilver.

CAMBRIDGE AUDIO CXC Product specificaties:

Digital audio outputs: S/PDIF coaxial and TOSLINK optical
S/PDIF output impedance: <75ohms
Max power consumption: 25W
Standby power consumption: <0.5W
Dimensions (H x W x D)*: 85 x 430 x 315mm (3.1 x 16.9 x 12.4”)
Weight: 4.7kg (10.3lbs)

 

Specificaties
Levertijden 2 - 5 werkdagen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan